Lørdag den 20. august tog vi bussen til Ringkøbing. Omkring 30 haveglade havde meldt sig til en heldagsudflugt, hvor turen gik tilRøgind Kro, hvor vi fik en dejlig middag. Herefter skulle vi se den første have, som var Irma Poulsens byhave i Ringkøbing. Haven var utrolig spændende med smalle stier rundt i bedene, næsten ingen græsplæne. Der var både alpine planter, surbundsbede og frodige stauder,bonsaitræer og lidt plantesalg havde hun heldigvis også. Dernæst skulle vi se Laubjergs Planteskole og Rosenpark. Parken har mere end 4000 roser fordelt på ca. 200 sorter og der sker stadig udvidelser og udskiftning af sortimentet. Der er f.eks. en afdeling med gamle rosensorter, som har dufte, så man bliver helt forført tilbage til gamle tiders romantiske haver, og der er en historisk have, hvor roserne kan tilknyttes sagn eller legender.
Udflugten sluttedes af hos Enemærkets Hostahave, som har en helt unik samling af hostaer. parken er på 10000 kvm og er kun 5-6 år gammel. Interessen for hostaer blev vakt, da ejerne fandt ud af at der fandtes mere end 3 forskellige slags og at de havde en enestående evne til at fungere som bunddække for de mange træer i haven, og så escalerede det ellers med hostaerne, så i dag er der over 1200 forskellige hostaer i alverdens farver og størrelser i parken.
Havekredsen bød på kaffe og kage i haven, som har mange siddepladser og hyggelige kroge, og også her blev der købt planter. Vi havde en rigtig dejlig dag og vejret var oven i købet med os.
 
HAVESELSKABET - Aaskov havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net