Inspiration til påske og forår

Der var en sand forårsstemning i HaveOasen tirsdag aften den 27. marts, da Aaskov Havekreds havde Randi Henriksen fra HaveOasen til at demonstrere spændende dekorationer til forår og påske. Der lød fuglefløjt fra voulieren i havecentret og HaveOasens hvide katte gik rundt og så lidt småsure ud over alle de forstyrrende gæster. Randi Henriksen er virkelig en kunstner på sit felt, hun ser muligheder i haveaffald og skrot, hvor mange andre bare ville have smidt det på komposten eller genbrugspladsen. Hun fremviste utallige dekorationer, hvor hun anvendte vissent græs, nedklippet klematis, blomstertråd krøllet sammen til kranse og mange andre spændende ting. En gammel vinranke som blev fjernet fra havestuen i sin tid var blevet lavet om til en smuk krans. Et ærme fra en gammel striktrøje blev viklet om en halmkrans, og diverse blomsterløg blev boret ned i den, man kunne jo også bare snuppe mandens gamle læderbælte og bruge den til at holde bark samlet omkring en potte. Et gammelt rustent staldvindue blev pyntet meget enkelt op med et par grene, græs og vagtelæg. En paraply fra genbrug var blevet ribbet for stof og i stedet påsat kaprifoliegrene og lidt græs og med æg hængende ned. Et zinkbadekar blev fyldt op med lidt vand og et par blomster fik lov at flyde i den, lidt ståltråd med lidt grene lå elegant hen over den. Der var mødt 54 op til en kreativ aften, hvor mange blev inspireret til at gå hjem i haven og kigge med lidt nye øjne på det visne græs og gamle grene og gad vide hvad man kan finde på loftet eller i genbrug og pynte op.
Aftenen sluttede med kaffe og kage og der blev uddelt gevinster på indgangsbilletterne, som var nogle af Randis skønne dekorationer og til sidst blev der åbnet for plantesalg til stor tilfredsstillelse for det købelystne havefolk.
Påskeinspiration med Aaskov HavekredsPåskeinspiration med Aaskov HavekredsPåskeinspiration med Aaskov HavekredsPåskeinspiration med Aaskov HavekredsPåskeinspiration med Aaskov HavekredsPåskeinspiration med Aaskov HavekredsPåskeinspiration med Aaskov HavekredsPåskeinspiration med Aaskov HavekredsPåskeinspiration med Aaskov HavekredsPåskeinspiration med Aaskov Havekreds
HAVESELSKABET - Aaskov havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net