Der var et dejligt rekordstort fremmøde til årets juledemonstration i Aaskov Havekreds, i alt var der mødt 104 deltagere op til en kreativ aften med demonstration af juledekorationer og julepynt, som blev leveret af Charlotte og Hanne fra Blomsterapoteket i Vildbjerg. Blomsterbutikken ligger vægt på et moderne og anderledes udtryk med fokus på det sanselige, kreative og enkelt håndlavet design.

I løbet af aftenen blev der fremvist mange forskellige dekorationer, og der blev anvendt en del lavgrene, og mange forskellige skønne mosarter, fyrgrene og gæsterne så skrækslagne til, medens stilkene på de flotte Amaryllis blomster brutalt blev sprættet op og elegant slænget hen over en advendtsdekoration. Blomsterne skulle dog kunne holde til det, og ifølge Charlotte fra Blomsterapoteket skulle de faktisk holde sig flotte helt til Jul.

Senere på aftenen blev der trationen tro serveret gløgg, kaffe og æbleskiver og ingen juledemonstration uden salget af amerikansk lotteri, og her blev der udloddet nogle af dekorationerne, som Blomsterapoteket kreerede samt andre fine præmier.

Aaskov Havekreds er lykkelige over den store interesse, som der altid er til årets juledemonstration, og havekredsen ligger vægt på, at det ikke skal være de samme blomsterdekoratører, som demonstrerer hvert år. For at folk kan få ny inspiration, er det vigtigt at finde nye og dygtige dekoratører inden for blomsterverdenens dekorationskunst hvert år, som kan vise trends og give inspiration til hjemmets dekorationer. Nogle år er det god gammeldags jul, som smelter hjerterne på de fleste og andre år er det nye spændende materialer eller ideer, som kan inspirere.

Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012
 
Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012Aaskov Havekreds holder juledemonstration med Blomsterapoteket 2012
HAVESELSKABET - Aaskov havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net