Aaskov Havekreds afholdte generalforsamling i Alhuset mandag den 18. februar. Aftenen startede med plantebanko, og bordene blev stille og roligt fyldt med gevinster som farvestrålende planter, forårsløg, blomsterfrø og haveredskaber. Der var mødt 25 op til en hyggelig aften, hvor der efter plantebanko var kaffe og kagebord og efterfølgende generalforsamling.
Dorit Bøndergaard var dirigent og bestyrelsens formand Kirsten Bergløv fortalte om hvordan det forløbne år i havekredsen var gået, bestyrelsen havde haft 9 havearrangementer og derudover en stand ved Folkefesten i Kibæk samt ved juleoptoget i Kibæk.  Alt i alt en meget tilfredsstillende år med god opbakning fra det haveglade folk. Hanne Nielsen fremlagde regnskabet, som viste et lille positivt overskud. Årsprogrammet for 2013 blev også gennemgået, og der vil være mange spændende nye haver og aktiviteter på programmet samt et fællesforedrag med Herning Havekreds om vindyrkning i haven, og der vil ikke gå mange dage før programmet vil være uddelt til kredsens medlemmer.
På valg til bestyrelsen var Lene Vilhelmsen, Bente Lund og Nelly Vestergaard, kun Nelly Vestergaard modtog ikke genvalg og Ketty Nielsen fra Skarrild blev klappet ind i bestyrelsen. Lene og Bente fortsatte i bestyrelsen. Henning Pedersen modtog ikke genvalg som suppleant og i stedet blev Lissy Olesen valgt ind, Arne Hynkemeier var også på valg som revisor og modtog genvalg.
Aaskov Havekreds havde også besøg af Lisbeth Broholm, som er formand for Vestjyllands Kredsen i Haveselskabet, som Aaskov Havekreds hører under. Lisbeth fortalte lidt om de kommende arrangementer i Vestjyllands Kredsen og samtidig besvarede hun også spørgsmål om nogle af de omvæltninger, som sker i Haveselskabet og hun så meget positivt på fremtiden for selskabet.
Aftenen afsluttedes vanen tro med en sang, som passede godt til havefolket.
Generalforsamling og plantebanko i Aaskov Havekreds 2013
 
Generalforsamling og plantebanko i Aaskov Havekreds 2013Generalforsamling og plantebanko i Aaskov Havekreds 2013Generalforsamling og plantebanko i Aaskov Havekreds 2013
HAVESELSKABET - Aaskov havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net