Selvom kalenderen fortæller os, at vi befinder os midt i forårets første måned marts, så er vinteren kommet over os igen, der er frostgrader og landskabet er dækket af en tynd snedyne, vintergækker og erantis som var godt på vej, har lagt sig under sneen og venter på bedre tider.

Midt i tilbagegangen til det vinterlige vejr var der dog et lyspunkt i Alhusets lokaler i Kibæk onsdag den 13. marts. Aaskov Havekreds havde arrangeret påskeinspiration med gartneren og blomsterkunstneren Benny Ahm fra Bestseller i Brande og her var der sandelig dømt forårsstemning. Der var mødt 63 op til en aften, som skulle give inspiration til påskens dekorationer, og dette var til trods for, at der faktisk slet ikke var indrykket annonce i den lokale Ugepost, hvilket skyldtes ren forglemmelse, så havekredsen var lettede og glade for den store deltagelse. Der var totalt stille, medens Benny demonstrerede de smukkeste kreationer, alle var dybt koncentrerede og betagede af hvordan der blev anvendt grene fra magnoliebuske med fløjlsbløde knopper, som blev flettet ind i skønne opsatser, store kugler med vedbendgrene blev pyntet op med frisk blomster, smukke påskeæg blev i stor stil anvendt i dekorationerne.

Benny Ahm er ansat som chefgartner hos tøjfirmaet Bestseller i Brande, her har han ansvaret for det grønne udeområde, dekorationskunst på kontorerne, og samtidig laver han også dekoration til forskellige fotosessions indenfor de forskellige tøjmærker og her bruger han virkelig sin kreative evner. Benny er en blomsterkunstner af stor format og gør det til en kunst at anvende naturens materialer i sine kreationer, det behøver nemlig ikke at koste en formue at lave en smuk dekoration. En gammel udtjent lysestage, lidt af naturens skatte i form af grene eller løg, udpustede æg og et par billige tulipaner fra købmanden kan tilsammen gøre den smukkeste påskeopsats.

Efter demonstrationen var der kaffe og kage og så var der selvfølgelig traditionen tro amerikansk lotteri, hvor forsamlingen til deres store glæde kunne vinde nogle af Benny Ahm smukke dekorationer.


Påskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov Havekreds
 
Påskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov HavekredsPåskeinspiration 2013 i Aaskov Havekreds
HAVESELSKABET - Aaskov havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net