Der var nogle bekymringer omkring vejret i dagene inden Aaskov og Herning Ikast Havekreds afholdte deres demonstration med beskæring af frugttræer. Tænk hvis det blev som DMI mere eller mindre havde lovet til weekenden, for så ville det ikke blive en større succes at fremvise hvordan et frugttræ bedst beskæres. Heldigvis foregik eftermiddagen i dejligt solskin, og de omkring 60 fremmødte deltagere hørte lidt torden i det fjerne.
Den tidligere ejer af Sinding Planteskole Hans Juul lagde sine mange frugttræer i gartneren Tove Søndergaards kyndige hænder. Tove som normalt arbejder i HaveOasen, lavede en flot demonstration med beskæring af æble og blommetræer og gav mange råd og tips undervejs og spørgsmålene fra tilskuerne var også mange. Hans og Sigrids have rummer mange gode sager og selv en lille vinmark og æbleespalier dukkede frem under vandringen mellem de mange frugttræer, og her blev der også givet gode råd.
Haveværterne Sigrid og Hans Juul bød på kaffe og kage i den gamle stald, og dagen sluttede af med en havevandring i deres hyggelige have, som Hans faktisk først var kommet rigtigt i gang med efter, at han lukkede planteskolen og gik på pension for nogle få år siden. En dejlig dag i haven.
Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014
 
Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014Aaskov og Herning Ikast Havekreds demontrerer beskæring af frugttræer 2014
HAVESELSKABET - Aaskov havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net