CIMG0615

Havefestivallen var en stor succes.

Haveglæden spredtes vidt og bredt da Aaskov Havekreds deltog i den landsdækkende havefestival med 5 åbne haver i weekenden den. 29. til 30. maj. Haverne var vel besøgte med i alt 250 gæster. Lørdagen var en god solskinsdag, hvor langt de fleste havde valgt at foretage en lille haveudflugt og selv den regnfulde søndag kunne ikke holde gæsterne væk, regntøjet og paraplyerne var fundet frem til en god havevandring.

Der har været festivalhaver for enhver smag. Haverne var meget forskellige, de varierede lige fra de fine villahaver med samlerting og mange små spændende detaljer som guldfiskesøer, stenbede, fine fuglehuse og hjemmestøbte hostabladsvandfald og så var der den store rummelige gamle og romantiske landbohave med hønsegård, koi karpesø og havepavillon til den japanske inspirerede have, hvor det er det grønne rolige havebillede med sten og grusstier, hjemmelavede stenlygter, klippede buske og rislende vandløb var hovedemnet.

Meningen med Havefestivalen har været at give inspiration og ideer videre fra haveejer til haveejer. Hvad enten man har en stor have, en lille rækkehushave eller blot en altan, har der været små og store ideer, som man har kunnet tage sig hjem.

Ved Havefestivalen mødtes haveglade mennesker, og der var god mulighed for en hyggelig havesnak. Haveejerne delte gerne ud af deres erfaringer, så mange gik hjem med gode råd om de forskellige planter og dyrkning heraf.
HAVESELSKABET - Aaskov havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net