Den store julebuket, som alle var vilde efter at vinde i amerikansk lotteri
Jul i Aaskov Havekreds

Den 18. november havde vi traditionen tro vores julearrangement i Alhuset i Kibæk. Der osede af varm julestemning, da Tina Dam fra Bugge Blomster i Videbæk kreerede de flotteste juledekorationer i julens røde farver. Hun fremviste en smuk dørkrans, små kongekroner med nogle søde ting i, moskugler med naturting, to små potter med enebærkranse med engel i toppen, fugleophæng med pigeonæbler til haven, borddekorationen med silkefyr og orange bær, adventskrans med mosgrønne lærkekogler og så den store svulmende julebuket i røde farver med glaskugler, roser, nelliker og bær, som alle i salen sukkede efter og krydsede fingre for at vinde i amerikansk lotteri bagefter.

Senere hyggede forsamlingen sig med gløgg, kaffe og æbleskiver og Alhusets skønne hjemmebagte vanillekranse. Tinas flotte dekorationer blev udloddet ved amerikansk lotteri sammen med nogle flotte julestjerner.


Der var fremmødt 85 forventningsfulde personer og Aaskov Havekreds var glade for, at så mange havde valgt at bruge en torsdag aften i november på lidt julestemning i havekredsen, eftersom der var mange andre konkurrerende arrangementer denne aften, der var jo bl.a sangerinden Jette Torp i Skarrild.

HAVESELSKABET - Aaskov havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net