Vi havde havde havevandring med ca. 60 besøgende den 24. maj i to skønne  og meget specielle haver i hhv. Herning og Snejbjerg.
Den første have var hos Ruth og Villy Stampe i herning, som må siges at have en speciel have. Ruth er nemlig samler af format, hun samler 'køer' sten med huller i og af disse laver hun spændende kunst i haven. Gennem tiden har hun fået samlet omkring 32.000 køer i haven, og i de senere år er hun også begyndt at anvende glas - gamle lamper og flasker som dekoration i bedene, og vi skulle gå meget langsomt i haven for ikke at overse de små finurlige og sjove detaljer.
Den næste have, som vi besøgte var hos Lone Christensen og Kristian Bækgaard på Lille Fonvad i Snejbjerg, hvor vi skulle se en frodig landbohave. Lone fortalte om sin have, som hun ´seslv kalder for en sjællænder hav. Hun går nemlig især op i bærbuske, krydderurter, frugttræer og så den fine køkkenhave, hvor man kunne se at der bliver brugt meget tid i. Der er sjæl i haven og den 80 år gamle kæmpe af blodbøg troner imponerende midt haven og stauder og gamle rhodendendruner er smukt fordelt i øer på den saftige grønne græsplæne. Vi havde også mulighed for at se Lones værksted, hvor hun anvender uld fra deres marionofår til alverdens ting og enkelte var da også nede på engen for at se fårene og den smukke natur.
Aftenen sluttede indendørs, hvor vi hyggede med kaffe og hjemmebagt brød med fårepølse og lammefilet, stikkelsbær og solbærmarmelade og pesto lavet af havens bær og krydderurter..uhmmm!

Lones køkkenhaveLille Fonvad - havevandring med Aaskov Havekreds i SnejbjergHavevandring i Snejbjerg hos Lone Chirstensen og Kristian BækgaardKæmpe monster af blodbøgStor landbohave i Snejbjerg
 
HAVESELSKABET - Aaskov havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net