Vi afholdte plantemarked for første gang den 28. maj i Assing på et landsted, hvor der også var mulighed for at foretage en havevandring i den store have på stedet.  Vi var lidt nervøse, eftersom vi ikke havde nogen som helst ide om hvor mange der ville dukke op. Vi havde reklameret godt med plakater rundt omkring det sidste år og sendt omtaler ud til ugeposter og aviser, og de har alle støttet op omkring med at reklamere for os, hvilket betyder rigtigt meget.
Plantemarkedet gik dog godt ud over alle forventninger. Nogle dukkede op med få kasser med diverse stauder og andre med flere trailerfulde, der var også repræsenteret pileflet og flotte jerndekorationer og stativer til planter.  En dreng ville sælge en gammel plæneklipper, måske var den 40 år med original maling og ny motor – kun 500 kr. Utroligt nok blev den ikke solgt, men mon ikke den hurtigt bliver solgt på nettet.
Vejret var dog ikke særligt godt, det blæste lidt og regnede ind imellem, heldigvis kunne vi jo så sidde og hygge os indendørs med en god gang kaffe og muffins, som 4H solgte og det lokale ismejeri stod også en med bod og solgte lækre vaffelis.
Plantemarkedet skal gentages næste år lørdag den 12. maj, og vi vil opfordre til, at der allerede nu sættes kryds i kalenderen og at man gemmer plasticpotterne til de stauder og buske, som man alligevel har tilovers. Vi glæder os allerede og er glade over den store opbakning, som der har været.
 
HAVESELSKABET - Aaskov havekreds
Lav din egen hjemmeside med mono.net